דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/07/2010 | 21:42 | מאת: דניאל

שלום ביום רביעי בלילה הגעתי למיון עם כאבים חזקים במותן שמאל מאחור, אובחנתי כסובל מאבן בכליות ובצילום סי טי ראו אבן בגודל 2 מ''מ . נאמר לי שהיא תצא בשתן ונתנו לי רווהטינקס ו- Aflu-kal xl היום יש לי חום (38) וניראה לי שהסיבה היא דלקת בדרכי השתן בעקבות האבן?.... יש לי בבית אנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין 500 מ''ג האם כדאי לקחת???

06/07/2010 | 09:21 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום דניאל, חום עלול להיות תופעה של כמה מצבים שונים חוץ מדלקת. כל שימוש בתרופות מרשם מחייב הוראת רופא. כדאי לפנות לרופא המטפל לבדיקה והמלצת טיפול מתאים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי