קיבלתי stator 40 mg במקום crestor 40 mg

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/07/2010 | 14:23 | מאת: יורם

שאלתי האם התרופות זהות בהרכבם ... כידוע לי טבע נסתה להכין גירסה גנרית ל- crestor ונענתה בשלילה ... האם STRATOR של חברת אוניפארם היא תרופה זהה בכל מרכיביה

01/07/2010 | 15:01 | מאת: אוריין לניאדו

יורם שלום, התרופה CRESTOR מכילה את החומר הפעיל Rosuvastatin ואילו התרופה STRATOR מכילה את החומר הפעיל Atorvastatin שניהם ממשפחת הסטיטנים אך הם לא חומרים זהים. סטרטור היא לא תרופה גנרית לקרסטור. בברכה,

03/07/2010 | 15:16 | מאת: אבי

אוריין ויורם שלום, סטטור הינה תרופה גנרית של קרסטור ומכילה את החומר הפעיל בקרסטור Rosuvastatin ולא כפי שנכתב ע"י אוריין Atorvastatin אנא עדכנו את הלקוחות שלכם

27/01/2011 | 17:34 | מאת: מושינסקי חנה

נרשם לי לקבל את התרופה CRESTOR ןקבלתי STATOR ומאז יש לי הפרעות בשיווי משקל. כנראה התרופה אינה זהה ולא מתאימה לי.

06/07/2010 | 10:15 | מאת: אוריין לניאדו

ליורם גניאל ואבי, קיימת תרופה בשם STATOR של חברת פארמה המכילה את החומר ATORVASTATIN חברת אוני פארם הוציאה החודש את התרופה STATOR בישראל והיא אכן מכילה את החומר ROSUVASTATIN, כיוון שהתרופה לא רשומה עדיין באתר משרד הבריאות לא ניתן היה להגיע למידע זה. בכל מקרה התרופה שקיבלת אכן גנרית לתרופה קרסטור. ותודה לכם על התיקון. בברכה,

18/07/2010 | 19:10 | מאת: גל ב.

http://cholesterol.emedtv.com/crestor/generic-crestor.html When Will There Be a Generic Crestor? The first patent for Crestor currently expires in January 2016. This is the earliest possible date that a generic version could become available. However, there are other circumstances that could come up to extend the exclusivity period of the medication beyond 2016. This could include such things as other patents for specific Crestor uses or lawsuits. Once the patent expires, there may be several companies that will manufacture a generic Crestor drug.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי