ריספרידקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/06/2010 | 14:12 | מאת: גל

אני בת 14 ואני צריכה להתחיל לשתות את התרופה ריספרידקס. הבעיה שהבנתי שהתרופה הזאת היא לאנשים פסיכים. או עם בעיות שכליות. ואני ילדה נורמאלית לגמרי יש לי ציונים אחד הטובים בכיתה. אני לא מוגבלת שכלית. ואני פוחדת לקחת את הכדורים האלה. כי הבנתי שהם עושים טשטוש בעיניים ודברים כאלה וזה נורא מפחיד אותי.ואני פוחדת שהכדורים עצמם יהפכו אותי בסוף למוגבלת שכלית. מה אני עושה? אשמח מאוד אם תענו ותודה רבה למי שיענה.

01/07/2010 | 14:43 | מאת: אוריין לניאדו

גל שלום, איזה רופא רשם לך את התרופה? ובאיזה בעיה פנית אליו? בברכה,

01/07/2010 | 20:05 | מאת: גל

הפסיכיאטרית נתנה לי את הכדור. לפני זה הייתי לוקחת פרימוניל נגד חרדות. ועכשיו שסיפרתי לה שאני מרגישה מבולבלת כאילו אני זה לאני. כאילו משהו חוסם אותי ואני לא יודעת מה אני מרגישה. יש דבר רע כזה שמוריד לי את הבטחון כל פעם. ואז היא נתנה לי ריספרידקס,שתתי חצי כדור ואנ רוצה להגיד שהכדור הזה חזק מאוד. אני כל היום יושנת קשה לי להזיז את הגוף. וחוץ מזה אני עדיין מרגישה מבולבלת רק יותר חלש אבל עדיין אותה חסימה והכול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי