ארקוקסיה 90

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/06/2010 | 06:11 | מאת: אלי

האם ארקוקסיה מטפלת רק בכאבים של דלקת פרקים או מטפלת בדלקת עצמה? האם ניתן להחלים מדלקת פרקים לאחר שימוש בארקוקסיה או שהטיפול הוא סימפטומתי בלבד?

29/06/2010 | 11:24 | מאת: מוחמד אבו פול

אלי שלום, התרופה ארקוקסיה (חומר פעילetoricoxib ) ממשפחת התרופות האנטי דלקתיות הלא סטירואידיות. התרופה אמורה לטפל בדלקת וגם בכאבים. הטיפול בדלקת מצריך טיפול ארוך טווח, ויש להמשיך את הטיפול גם אם הכאבים נעלמים. בברכה,

26/07/2011 | 19:18 | מאת: טלי

שלום, שלשום נתפסה לי הלסת וקשה לי לפתוח את הפה, אלא רק קצת. המליצו לי על ארקוקסיה 90. איך זה יכול לעזור?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי