מה פירוש לקחת תרופה אחרי האוכל... כמה זמן אחרי?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/06/2010 | 16:27 | מאת: עפרה

הוראות לקיחת תרופה "אחרי האוכל", האם הכוונה מיד עם תום הארוחה או יש לחכות, כמה זמן לחכות...

29/06/2010 | 11:30 | מאת: אוריין לניאדו

עפרה שלום, ההוראה להביא אחרי האוכל כוונתה על קיבה מלאה יש לקחת מיד בתום הארוחה. בברכה,

08/07/2010 | 10:08 | מאת: נדב

ראיתי לא מזמן מאמר מאוד יפה על תרופות, אוכל ובכלל חיי יומיום. כתוב שם שזה לא חשוב לפני או אחרי אוכל אלא גם חשוב איזה אוכל...מצורף לינק לקריאתכם. רק בריאות! http://www.reader.co.il/article/73192/עשרת-הסודות-–-אורח-חיים-ותרופות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי