פוריק הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/06/2010 | 16:08 | מאת: ליעד

שלום רב, רציתי לדעת אם כדורי הברזל "פוריק הריון" מיועדות רק לנשים בהריון, או שגם בחורות צעירות בנות 20 פלוס שאינן בהריון וסובלות מחוסר ברזל יכולות לקחת?תודה ויום טוב.

29/06/2010 | 11:23 | מאת: מוחמד אבו פול

ליעד שלום, לפי משרד הבריאות ההתוויות הרשומות לתרופה הנ"ל הנן למניעה וטיפול בחוסר ברזל ולשמירה על רמת חומצה פולית בנשים בהריון. קיימים בשוק תכשירים אחרים המכילים ברזל לבד או בשילוב עם חומצה פולית הניתנים לרכישה ללא מרשם רופא, ושאפשר להשתמש בהם גם לנשים לא בהריון. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי