דוקסילין - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/06/2010 | 08:44 | מאת: מיטל

לקחתי כדור של דוקסילין (ניתן ע"י רופאת הנשים שלי) אחרי שעתיים שאכלתי מוצר חלבי ובשכיבה. כתוצאה לאחר כשעה החלו קשיים בנשימה וכאבים בושט ובקיבה. קיבלתי טיפול תרופתי מהרופאה שלי ועברו כבר חמישה ימים והכאבים בושט עדיין לא חלפו. מה אני יכולה לעשות? אשמח לקבל עזרה.

30/06/2010 | 12:59 | מאת: אוריין לניאדו

מיטל שלום, לפי אתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון, תופעת הלוואי של כאבים בושט יכולה להמשך עד שבוע, ההמלצה היא לקחת נוגדי חומצה (כמו טאמס רני וכו') במידה ואין שיפור מומלץ לעבור לטיפול בכדור הנקרא לנטון (החומר הפעיל לנזופרול). ישנם דיווחים שהכאבים יכולים להימשך גם יותר מחודש תחת טיפול תרופתי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי