אטופן וכאב בטן+שלשול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/06/2010 | 00:11 | מאת: אפי

שלום קבלתי אטופן 400 כפול 3 פעמים ביום לאור דלקת בגידים ביד (חולה באנקלוזינג ספונדיליטיס) האטופן באמת מפחית את הכאב ומסייע אבל במקביל גורם לי לשלשול ובטן מתהפכת ולא רגועה. זאת למרות שאני לוקחת לאחר אוכל. מה לעשות??

22/06/2010 | 14:30 | מאת: מוחמד אבו פול

אפי שלום, לפי אתר ה- micromedex מעודכן שלשול וכאבי בטן הנן תופעות לוואי נפוצות של התרופה. מומלץ לקחת תרופה זו עם אוכל או חלב כדי למזער את כאבי הבטן. בתרופה זו ככל שהמינון עולה הסיכוי לתופעות לוואי עולה גם. לתרופה הנ"ל קיים תכשיר בשחרור מושהה הניתן במתן חד יומי, וזה עשוי להקטין את תופעות הלואי. מומלץ לפנות לרופא מטפל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי