שימוש בקסניקל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/06/2010 | 12:15 | מאת: ענבר

רציתי להשתמש בתרומה הנ"ל כדי לרדת במשקל של 10 ק"ג. יש לי עבר של לחץ דם גבוה = אני מטופלת בתרופה להורדה של נורמיטן 50 והלחץ דם מאוזן - 120/85 ברצוני לדעת באם השימוש בתרופה הנ"ל יכול להעלות לי את הל.ד?

22/06/2010 | 12:27 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום ענבר, לפי מיקרומידקס אין אינטראקציה קיימת בין שתי התרופות האלה . מצד שני בתופעות הלוואי תרופה זו שקשורות ללב מופיע דיווח על עלייה של לחץ הדם מרגע תחילת השימוש ב- ORLISTAT באישה בת 40 שנה. לכן עדיף להיזהר בשימוש בתרופה ולעקוב אחרי לחץ הדם. השימוש בתרופה נעשה בהמלצת רופא בלבד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי