ריטלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/06/2010 | 15:00 | מאת: רונית

לקופסת כדורי הריטלין של 20 מ"ג מצורף פרוספקט בו רשום שצריך לקחת את הכדור אחרי האוכל באינפומד רשום 30-35 דקות לפני האוכל מה הנכון? אודה לתשובתכם

22/06/2010 | 14:44 | מאת: מוחמד אבו פול

22/06/2010 | 14:45 | מאת: מוחמד אבו פול

רונית שלום, לפי אתר משרד הבריאות במינון של 20 מ"ג קיימים שני תכשירים, אחד שהוא LA (long acting) והשני SR (sustained release) . לכן צריך קודם לדעת אם הבן שלך מקבל LA או SRכי קיים הבדל במתן שני התכשירים ביחס לאוכל ? אם התכשיר הוא LA אז לוקחים אותו פעם ביום ללא קשר לארוחה ואם הוא SR אז גם לוקחים פעם ביום אבל יש לקחת אחרי ארוחה. שניהם אפשר לקחת בבוקר . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי