אנטיביוטיקה ללא מרשם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/06/2010 | 09:20 | מאת: יעל

שלום רב, הגרון שלי כואב כבר יומיים ועם מוגלה, אין לי חום. יש לי היסטוריה עם דלקות גרון ואנטיביוטיקה (מוקסיפן וכו') עוזרת לי. הבוקר, ברגע של חולשה,לקחתי אנטיביוטיקה (מוקסיויט 500) שהיתה לי בבית בלי מרשם רופא. אני יודעת שזה לא בסדר אבל עכשיו כבר אין לי מה לעשות. השאלה היא מה עדיף: להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה או לעצור עכשיו וללכת לרופא במידה ואמשיך להרגיש לא טוב? תודה מראש, יעל.

09/06/2010 | 09:14 | מאת: אוריין לניאדו

יעל בוקר טוב, עליך לגשת לרופא המטפל לבדיקה גופנית ולשקול האם יש צורך בהמשך טיפול האנטיביוטי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי