לולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/05/2010 | 10:01 | מאת: שמוליק קיפוד

התחלתי לקחת יסמין ביום הראשון למחזור. היום הוא כבר היום השמיני והדימום לא מפסיק. מדוע? האם עלי לעבור לגלולות אחרות...

שמוליק שלום, לפי אתר MICROMEDEX ,משטר לקיחת הגלולות מסוג YASMINE הוא לקחת את הכדורים הצהובים כל יום למשך 27 ימים רצופים ואחר כך לקחת כדור אחד לבן באופן יומי ל-7 ימים פר מחזור חודשי . יש להתחיל את הגלולות או ביום הראשון של המחזור החודשי או ביום ראשון הראשון שבא אחרי המחזור. משטר המינון צריך להיות קבוע . יכול להיות שטעית במשטר המינון או שהפסדת ימים שהיית צריכה לקחת בהם, או שזה יכול להיות תופעת לוואי של הגלולות עצמן כמו break through bleeding - בתחילת המחזור יש דימום רגיל אחרי זה הפסקה ושוב חזרה של הדימומים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי