דפלפט 200

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/05/2010 | 08:39 | מאת: אבי

אימי (בת 80)קיבלה את התרופה הנ"ל לאחר תלונות על כאבים חזקים בגב לאחר הופעת פצעים דומים להרפס . התרופה הנ"ל לא מסייעת כלל ולהיפך גורמת לה לישנוניות ודיכדוך קל . מבדיקה באינטרנט לא מצאתי שום דבר על כך שהתרופה היא נגד כאבים (מצאתי כל מיני דברים אחרים על התרופה) מדוע נתנו לה תרופה זאת נגד כאבים ?

אבי שלום, לפי אתר מיקרומידקס,קיימת התוויה לשימוש בדפלפט נגד כאבים נוירופטים אשר הרפס אכן יכול לעשות. אך ליתר ביטחון אם תשלחי לנו את רשימת התרופות שאמא שלך מקבלת עם האבחנות שהרופא קבע נוכל לעזור ולקבוע אם היא אכן מקבלת משהו נגד כאבים ואם היא באמת צריכה את הדפלפט . בברכה אליאס.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי