אסטרוגן והנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/05/2010 | 00:02 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן 5 חודשים יונק מלא. ברצוני לעבור בעוד שלושה חודשים טיפול הורמונלי כדי להחזיר עוברים מוקפאים שנותרו לי, על מנת להרות. הוא יהיה בן 8 חודשים ובכוונתי להניקו פעמיים ביום. הטיפול להחזרת עוברים מוקפאים מצריך נטילה של גלולות למניעת הריון במשך שבועיים כדי לגרום למחזור, ואז נטילה של פרוגינובה (4 כדורים ביום במשך חודש לפחות). אני יודעת שכמויות קטנות של הורמונים יעברו דרך החלב לתינוק, אבל אינני יודעת מה ההשלכות של זה מבחינת בריאותו של התינוק. האם ידוע מה הנזקים, במיוחד של הפרוגינובה? מה ההמלצה? תודה רבה

יעל שלום AMERICAN ACADEMY OF PEDIATRICS ה –מסווגת את התרופה Progynova כבטוחה בתקופת ההנקה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי