איחור במחזור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/05/2010 | 20:14 | מאת: סהר

אני אישה בת 30 עם ילד בן שנה וחצי מקבלת מחזור באופן סדיר ,החודש הזה הייתי צריכה לקבל ב 14/לחודש מאי אך עד היום לא קיבלתי הלכתי לרופאת הנשים שלי ולאחר בדיקת דם והיה שלילת הריוןוגם בדיקה ביתיתי שלילית נתנה לי תרופת פרוברה שסיימת אותה ביום שני שעבר אך עד היום לא קיבלתי מחזור , מתי אני ירד לי המחזור כי אני עייפה נפשית וגופנית מהאיור הזה

01/06/2010 | 15:56 | מאת: אליאס טאנוס

סהר שלום לפי מיקרומידקס PROVERA ניתנת במינון יומי של 5-10 מ"ג ביום ה 16 או 21 למחזור. את המחזור את אמורה לקבל שלושה-שבעה ימים לאחר נטילת הטבלייה האחרונה.במידה ולא קיבלת דימום שבעה ימים לאחר הטבליה האחרונה ,יש לפנות לרופא. בברכה

01/06/2010 | 15:57 | מאת: אליאס

סהר שלום לפי מיקרומידקס PROVERA ניתנת במינון יומי של 5-10 מ"ג ביום ה 16 או 21 למחזור. את המחזור את אמורה לקבל שלושה-שבעה ימים לאחר נטילת הטבלייה האחרונה.במידה ולא קיבלת דימום שבעה ימים לאחר הטבליה האחרונה ,יש לפנות לרופא. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי