פלביקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/11/2007 | 07:36 | מאת: אסתר

שלום וברכה. רציתי לדעת האם פלביקס מאושר כטיפול במקרה של מצאת אוטמים קטנים במוח? (לא מדובר בארוע חריף). אם התרופה מאושרת להתויה הזאת, האם היא בסל? תודה.

אסתר שלום, אם תוכלי לספר לנו על האבחנה של הרופאים (איך הם הגדירו את האירוע?) , אני אוכל לענות לך תשובה מדוויקת. בברכה אליאס

09/11/2007 | 14:01 | מאת: אסתר

האבחנה דמנציה וסקולרית. אין הצרות בכלי דם צוארים. השאלה אם יש אישור במשרד הבריאות לשימוש בתרופה במקרה הנ"ל ואם יש אישור האם זה בסל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי