ויאפקס 75

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/05/2010 | 23:08 | מאת: יורם

שלום נערה בת 16 הסובלת מדיכאון לאחר ציפרלקס במשך שנה שלא עזר .מקבלת ויפאקס 75 האם יש תופעות לואי של השמנה או תלות וVאם יש פעולות פיזיות היכולות להקטין את התלות בתרופה תודה מראש יורם

16/05/2010 | 13:09 | מאת: טליה

גם אני עברתי מציפרלקס לויפאקס, לא הרגיל אלא ויפאקס XR שאינו גורם להשמנה, לפעמים אפילו מרזה. הרופא שלי הסביר לי בזמנו שלפעמים יש עליה במשקל בגלל חזרה של תיאבון ולא בגלל התרופה, הרבה מהתרופות גורמות לגוף לרצות פחממות וויפאקס לא, כך שגם אם תהיה עליה קטנה בהתחלה - היא תתאזן.

17/05/2010 | 16:05 | מאת: כמאל עמארנה

יורם שלום לפי מיקרומידקס התרופה VIAPAX יכולה לגרום לירידה בתאבון (שכיחות של 8% - 22%) ולירידה במשקל 3%) - 47%). לא מוזכרת תופעת לוואי של תלות ,אך יש לתרופה תופעות לוואי אחרות במערכת העצבים כמו עייפות ,נדודי שינה ,כאב ראש ודכאון וכו.. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי