אקמול וסטרפסילס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/11/2007 | 13:18 | מאת: מירב

שלום רציתי לדעת אם מותר לקחת אקמול ,סטרפיסלס בהריון שבוע8 ? והאם שום ,ותה [תיונים] מותרים? מירב

08/11/2007 | 12:35 | מאת: אליאס

שלום, סטרפסילס לפי הוראות היצרן אינו מומלץ בנשים בהריון, ויש להתייעץ עם הרופא המטפל (גניקולוג) . לגבי התרופה אקמול השימוש מותר לנשים בהריון לפי המינון המקובל. לגבי שימוש בתה לא הגדרת על איזה תמצית מדובר אם מדובר על שקיות תה רגילות ללא תמצית צמחים השימוש בהם אפשרי. לגבי שימוש בתמציות יש לבחון כל צמח לחוד. לגבי שימוש בשום אין מניעה מצריכת שום בזמן הריון כתוספת לאוכל או לבישול . בברכה, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי