ספיריבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/05/2010 | 21:19 | מאת: יוסי הינדבי

אני אדם בריא באופן כללי ,עישנתי עד לפני שנתיים הרבה , סובל מCOPD בן 50 , מקהל בארבעת החודשים האחרונים ספריבה 500 ,פעם ביום בערב. לאור העובדה כיבשלושת החודשים האחרונים אני סובל מראייה כפולה במשך כל היממה תופעה זו החלה עם סימי נפיחות בתחתית העין,כיום ראייתי כפולה והעיין חצי סגורה. לאור האומר ביצעתי אצל טובי הרופאים בארץ C/T תקין לחלוטין , צילום עין ולמעשה כל יתר הבדיקות תקינות כולל בלוטת התריס , נשללה סכרת. לאור האמור מתבקשת שאלה בתחום הפרמקולוגיה האים יתכן קשר בין התרופה לתופעה ,מניסיוני אני יודי כי לכל התרופות רשומות הרבה תופעות לכדי לא להיות חסופים לתביעות. תשובתכם המהירה והמלומדת מאוד חשובה לי ,בברכה יוסי

23/02/2011 | 08:49 | מאת: משה צין

אני היום הטחלטי בספיריבה של18 מגרם אם אני יכול לעסות אינהליציה

23/02/2011 | 08:49 | מאת: משה צין

אני היום הטחלטי בספיריבה של18 מגרם אם אני יכול לעסות אינהליציה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי