טרמדקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/05/2010 | 07:43 | מאת: פרלה

מאחר שזמן רב אני סובלת מכאבים בכתף ימין קיבלתי טרמדקס 100 אחרי לקיחת הכדור נירדמתי וכשהיתעוררתי ולאחר שיחת טלפון מרגיזה כשסימתי את השיחה חשתי סחרחורת עזה וצניחה של לחץ הדם מייד לאחר מיכאן הופיעו אצלי בחילות עזות שילשולים והקאות עד עכשיו מה עלי לעשות

פרלה שלום, לפי המקורות שבידינו- אתר MICROMEDEX וה- DRUG INFORMATION HANDBOOK תרופה זו עלולה לגרום לתופעות לוואי של: סחרחורת (7%-28%), בחילות (13%-26.3%), הקאות (3%-15.8%), ירידה בל"ד (2%-5%). לפי מקורות אין תופעת לוואי של שלשול. התופעות שהתרחשו אצלך הנם תופעת לוואי של התרופה, הן אמורות לחלוף, עם המשך השימוש בתרופה.

21/12/2011 | 11:51 | מאת: אין סם יותר רע מסם מפסיכיאטרי

טרמדקס תרופה מאד יעילה לכאבים בינוניים עד גבוהים עם טרדמקס איני חש תופועות לואי-עם ליריקה כן לצערי טרמדקס היא תרופה נרקוטית לא מומלצת לשימוש יומיומי-וחבל אני לא נוטל אותה מידי יום -כי הרוקח המליץ לי על כך אלה רק במצבים של חוסר ברירה בינתיים אחרי חצי שנה רצופה של אי שקט וחוסר שינה אני נוטל קלונקס במינון מקסימלי לפיברומיאלגיה 2 מג ללילה תוך הזהרה חשובה לא להעלות את נמינון מעבר ל 2 מג מקסימלי הפסיכיאטר טוען שזה הרבה מאד-ומזהיר לא לקחת רבע יותר מ2 מג ללילה אם אני לא מחפש צרות קלונקס מרדים באופן כמעט מידי-ומכאן הוא המלך של כדורי השינה לםיברומיאלגיה עם תרופות שינה אחי חזקות בשוק ךא הצלחתי להרדם ניסיתי אלטרולט-לא עזר לי לישון קישיון בוקר כאבים בערמונית כאבי בטן-הקיצר לא עושה כלום ניסיתי ליריקה-מטשטשט לא פחות מקלונקס (במקרה שלי) עם ליריקה יש יותר תופעות לואי מליריקה ליריקה (תרופה אפילפטית) גורמת ליובש בפה שילשולים ומעלה דופק קלונקס (תרופה נרקוטית נוגדת חרדה ואיפילפסיה) בהתחלה רעד ברגל שחולף אחרי יום יומיים אי שיווי משקל קל ישנוניות ביום חוסר אנרגיה-בדומה לליריקה הרבה מליצים לי על איקסל ביום וקלונקס בלילה יש שלוקחים גם טרדמקס (בנוסף)למרות כל ההזארות המפחידות פיברומיאלגיה הכאבים קשים ומעזעים וקשים לתאור מלווים בדיכאון קליני קשה (קשור לכאבים) חשוב לציין שקלונקס לא מפחית את הכאבים-קלונקס גורם לשינה לילית ליריקה לא מפחיתה כאבים אלה גורמת לתחושת זומי מסוימת טרדמקס לא מפחית כאבים (אבל מסמם) באפן כזה שאנה אדיש יותר לכאבים בקיצור עוד לא נמצעה תרופה יעילה לפיברומיאלגיה שנגרמה עי הפרעה במערכת העצבים לרוב בגלל שימוש בסמים חזקים סמי רחוב במיוחד אקסטזי וחיי לילה שוטפים CYPRO אנטיביטיקה חזקה הניתנת לעים (חסר אחריות) לזמנים ארוכים הכדורים ריספרידון וסיפרלקס והפסקה פתאומית גורמים לפיברומיאלגיה כל סם פסיכיאטרי (פרט אנטי פסיכוטי) מזיק למערכת העצבים וגורם לתשישות כרונית השמנת יתר הפרעה במטאבוליזם כבד שומני ופיברומיאלגיה כולסטרול סכרת שומנים בדם גבוהים הפרעות באנזי כבד בריחת סידן וויטמין D חוסר ברזל ואנמיה קלה וכמובן פרולקטין גבוה (בגלל שהדופאמין-ברכה מאלהים נחסם עי פסיכיאטרים רשעים שהקלונקס מפסיק להרדים עוברים לזבל האנטי פסיכוטי "כביכול" סרקוואל הידוע בתופעות הלוואי שלו המרדימות בנוסף לסכרת השומנים בדם והכולסטרול הגבוה שהוא גורם כמו כל זבל פסיכיאטרי אחר העיקר שפסיכיאטרים (מלאך מוות על שני רגליים) ממליץ ומלהיטים

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי