כאבי בטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/05/2010 | 17:15 | מאת: רות

התחלתי לקחת השבוע אקטונל, אתמול התחילו לי כאבי בטן מטרידים ועדיין לא פסקו, הבנתי שהאקטונל יכול לגרום לכך. איך אני יכולה לדעת שכאבי הבטן נגרמו מהאקטונל? האם אפשר להפסיק את הטיפול כדי לבדוק אם הכאבי בטן מזה? מה לעשות. עזרו לי בבקשה.

06/05/2010 | 12:22 | מאת: אוריין לניאדו

רות שלום, לפי micromedex מעודכן, תופעת לוואי של כאבי בטן נצפתה ב 12% מהחולים שמקבלים את התרופה. צריך לקחת את התרופה חצי שעה לפני כל ארוחה ראשונה. לקחת את התרופה עם 6 כוסות מים ולא לשכב חצי שעה אחרי נטילת התרופה. במידה והכאבים לא חולפים עליך לשוב לרופא ולשול טיפול תחליפי. בברכה,

06/05/2010 | 17:03 | מאת: רות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי