רדוקטיל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/04/2010 | 18:32 | מאת: אתי

נטלתי במשך שנה שלמה כמעט 4 חפיסות רדוקטיל סה"כ. לא לקחתי כל יום כי לא היה לי צורך. השלתי 25 קילו וזאת אני שומרת כבר 6 חודשים. כאמור איני נוטלת רדוקטיל כבר 6 חודשים. האם אפשר לחזור וליטול 2-3 פעמים בשבוע? והאם מותר לשלב איתם: קרבוסילן+אינזימי עיכול+חמוציות?

04/05/2010 | 15:59 | מאת: כמאל עמארנה

אתי שלום, התרופה רדוקטיל אכן מותווית לטיפול בהשמנת יתר אולם לפי מיקרומידקס התרופה נלקחת כל יום-פעם ביום .מתחילים במינון של 10 מ"ג ולאחר ארבעה שבועות אפשר להעלות את המינון למנה מקסימלית של 15 מ"ג ליום-פעם ביום. יש לבדוק את לחץ הדם וקצב הלב לפני העלייה במינון. .אם לא סבלת את התרופה , אפשר להוריד את המינון עד 5 מ"ג ליום.וחשוב להתייעץ עם הרופא לגבי המינון וכדאיות נטילת התרופה. אין התנגשות בין התרופות שאת נוטלת לכן ניתן ליטול אותם יחד. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי