רוקסו 150 מ"ג לחתול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/04/2010 | 14:07 | מאת: דבי

החתול שלי זכר בוגר בן 8 חלה בנזלת, הפסיק לאכול, מרזה, תשוש וישן עם נשימות כבדות וריאות מחרחרות (כנראה מלאות וגדושות נוזלים). הנזלת מהאף ירוקה. האם ניתן לתת רוקסו 150 מג חצי כדור פעמיים ביום עד שאראה שיפור ואם כעבור מס' ימים לא יהיה שיפור מה התחליף? הוא נדבק כנראה מחתול אחר ששהה עימו וההוא התאושש וחלה חליפות באותם סימפטומים. אבל הראשון היה צעיר יותר... המון תודה על עזרתכם. אני נלחמת להצילו בכל מחיר ואין כסף לוטרינר. אני יו"ר עמותת "יד מושטת לבעלי חיים" ונלחמת עבור בעלי חיים במצוקה. אודה עבור כל סיוע אפשרי. המון תודה מראש.

28/04/2010 | 14:33 | מאת: איריס

יו"ר נכבדה... בשאלות כאלו צריך לפנות לוטרינר מציעה לך לשאול בפורום וטרינריה!

06/05/2010 | 12:30 | מאת: אוריין לניאדו

דבי שלום, אין בידינו מידע לגבי תרופות לבע"ח , כיוון שהשהפעה של תרופות שונה הין בני אדם לחתולים עלייך להתייעץ עם וטרינר לפני מתן התרופה. ניתן להתייעץ גם בפורומים של בע"ח. החלמה מהירה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי