כוייה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/04/2010 | 19:38 | מאת: אושרת

שלום רב, הבן שלי נכווה ברגלו ויש לו מוגלה מהכוויה. יש לי משחת טרידרם קרם, האם אפשר לשים לו? בברכה, אושרת

27/04/2010 | 14:37 | מאת: אוריין לניאדו

אושרת שלום, מומלץ לפנות לרפא לבדיקה וקביעת דרגת הכוויה. יש תכשירים שחייבים מרשם רופא לטיפול בכוויה (סילבירול). יש גם תכשיר בשם ביאפין ללא מרשם רופא. טרידרם הוא קרם: אנטי דלקתי (קורטיקוסטרואיד), אנטי בקטריאלי (אנטיביוטיקה) ואנטי פטרייתי – מותווה לטיפול במחלות עור עם סיבוך משני הנגרם ע"י חיידקים רגישים לגנטמיצין ופטריות רגישות לקלוטרימזול. הוא לא מתווה לטיפול בכוויות. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי