תופעות לוואי של פמרה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/04/2010 | 00:21 | מאת: חני

שלום רב אני לאחר נתוח למפקטומי, בלוטות נקיות. התחלתי לקחת פמרה לפני כ 8 ימים. היום הרגשתי כבדות וסוג של עייפות בראש, בצוואר ובכתפיים, כמו בשפעת. האם התופעות הנ"ל חולפות או ילוו אותי מכאן ואילך 5 שנים ? איך אפשר להקל ?

26/04/2010 | 15:07 | מאת: כמאל עמארנה

חני שלום, תופעות הלוואי שאת מרגישה נובעות מהטיפול התרופתי. לפי המקורות שבידינו, אין מידע לגבי חלוף תופעות הלוואי, וכמה זמן זה לוקח. זהו עניין אינדיבידואלי ותלוי בגוף שלך. לכן, לא ניתן לחזות אם ומתי יחלפו התופעות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי