מעלה עירון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/04/2010 | 08:16 | מאת: מיואשת

שלום אחותי סובלת מדכאון ומחרדה כמעט שנה היא טופלה בהרבה תרופות ואושפזה פעמיים אבל ללא תועלת.עכשיו היא התחילה בסדרה חדשה של תרופות שכוללת ריספונד אבל היא סובלת מסחרחורת ושלשול היא נוטלת התרופות כמעט שבועיים ללא שינוי במצבה הנפשי שאלתי האם תופעות הלוואי האלה נורמליות והאם הן עוברות בהמשך תודה

26/04/2010 | 15:09 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, לפי מקורות המידע שבידינו- MICROMEDEX, DRUG INFORMATION HANDBOOK והעלון לצרכן- תופעות הלוואי שציינת לעיל נובעים מהשימוש בתרופה. תופעת הלוואי של סחרחורת מופיעה אצל 14% מהחולים ושלשול מופיעה אצל 3% מהחולים. אין בידינו מידע לגבי חלוף תופעות הלוואי. הגוף, עם הזמן, אמור להתרגל לתרופה וגם מסתגל לתופעות לוואי. עלולים לעבור כ-4-6 שבועות לפני שרואים תגובה של החולה לתרופה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי