שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/04/2010 | 17:06 | מאת: שרית

שלום האם אפשר לקחת קסאנגיס0.25 במשך היום וכדור וובן בלילה? כמה פעמים ביום ניתן לקחת את הקסאנגיס אם אין הוראה מיוחדת של הרופא? תודה

27/04/2010 | 15:08 | מאת: כמאל עמארנה

שרית שלום, קודם כל חשוב לדעת ששתי התרופות נלקחות רק במרשם רופא, אסור לקחת על דעת עצמך. בין שתי התרופות האלו לא קיימת אינטראקציה במינון שאתה לוקח, לכן אפשר לקחת את שניהם במשך היום. בקשר למינונים – בקשר ל- aplrazolam , נותנים 0.25-0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום, ועד מינון מקסימלי של 4 מ"ג ליום . Vaben , 15 מ"ג לפני שינה . בכל מצב יש לפנות לרופא . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי