דלקת אביבית- ילדה בת 6

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/04/2010 | 16:11 | מאת: ורד

אילו טיפות מומלצות? יש לציין שלי (האמא) יש גם ושנים לקחתי דקסרמיצין. שנה קודמת הרופא החדש החליף למשהו אחר, רק שאני לא זוכרת לאיזו...

22/04/2010 | 16:13 | מאת: ורד

20/05/2010 | 08:44 | מאת: גל

הי ורד, אני אבא לילד עם אביבית. יש בערך מיליון סוגי טיפות ואת לא יכולה להשליך מהטיפול שלך לילדה. זה תלוי בחומרת המחלה, בתגובה של הילדה וכולי. בכל אופן, אם את מעוניינת, פתחתי לא מזמן פורום שמיועד להורים לילדים עם אביבית. את מוזמנת להכנס: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=37842

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי