שאלה על דייבובט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/04/2010 | 12:01 | מאת: מרינה

רציתי לשאול על המשחה דייבובט שאני מורחת על העור בגלל פסוריאזיס. מותר למרוח יותר מ- 3 שבועות?

22/04/2010 | 15:57 | מאת: כמאל עמארנה

לפי המקורות שבידינו- אתר – MICROMEDEX: לטיפול בפסוריאזיס, ניתן להשתמש במשחה ולמרוח אותה על העור עד ל-4 שבועות מתחילת השימוש. המינון המקסימאלי לשבוע של שימוש הנו 100 גרם משחה. מורחים את המשחה פעם היום. יש לשים לב ולא לבלבל בין המשחה לסוספנסייה, כי משך השימוש שונה. בברכה,

22/04/2010 | 16:31 | מאת: אלי

אני קראתי דווקא שאפשר להתשמש במשחה גם במשך כל השנה, אבל בכמות שונה מזו שמשמשים בה בשבועול הראשונים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי