art 50

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/04/2010 | 10:34 | מאת: ela

אני בת 70 סובלת מכאבים במפרקים אני מטופלךת בART 50 . CRMUBברצוני לדעת אם הטיפול נכון ויעיל ומה הם תופעות הלוי. בתודה מראש אלה

22/04/2010 | 15:58 | מאת: כמאל עמארנה

אלה שלום, לפי המקורות שבידינו – אתר MICROMEDEX והעלון לרופא- התרופה ART 50 מיועדת לטיפול בדלקת מפרקים, התרופה הוכחה כמשפרת סימפטומים בדלקת מפרקים. תופעות הלוואי העיקריות שנצפו עם התרופה הן- שלשול (30%), גרד וצביעת השתן באדום-כתום, ירידה ברמות אשלגן בדם. יש לציין כי התגובה לטיפול הנה גם אישית, כך שיש צורך להעריך את יעילות הטיפול, וזהו דבר אינדיבידואלי. אם הטיפול אינו עוזר יש לפנות לרופא. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי