ריטלין פוטינור וכדורי שינה סליפ אייד ודומיהן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/04/2010 | 09:34 | מאת: li

שלום רב. אני בת 28 והיום נודע לי שאני בהריון (כנראה רק בשבועות הראשונים ממש) העניין הוא שאני לוקחת על בסיס קבוע (במשך השנתיים האחרונות) ריטלין SR כמוכן בחודשיים האחרונים לקחתי כמעט באופן יום יומי כדורי שינה מהסוג שלא מצריכים מרשם אך גם יש עליהם אזהרות שלא לקחת אותם בזמן הריון ללא אישור מרופא (במיוחד סליפ אייד, טונייט ורילקסין) מה גם שבגלל מגע מיני לא מוגן (בדרך כלל אני משתמשת בספוגיות) לקחתי החודש גם גלולת פוסטינור (יומיים אחרי המגע) ועכשיו הודע לי שאני בהריון (דרך בדיקה ביתית) אני פוחדת פחד איימים שמא גרמתי נזק בלתי הפיך לעובר והאם עליי לבצע הפלה או שיש סיכוי גבוה שהכל בסדר? מה עושים??

19/04/2010 | 10:23 | מאת: פוסטינור

שלום לך, לצערנו פוסטינור אינו מונע את כל ההריונות. אנא פני לרופא. בברכה, שירות הלקוחות של תרימה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי