תופעת לוואי לזובירקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2010 | 14:39 | מאת: שרי

שלום, עקב הופעת הרפס השפתיים התחלתי שימוש בקרם זובירקס לפי המינון המומלץ, 5 פעמים ביום לחמישה ימים, לאחר שלושה ימים התחילו לי עקצוצים וכאב קל בצד אחד של הפנים, שם מרחתי את הקרם. האם זוהי תופעת לוואי וכדאי להיוועץ ברופא?

15/04/2010 | 13:07 | מאת: כמאל עמארנה

שרי שלום תופעות לוואי של לזובירקס לפי ה- MICROMEDEX : תגובה מקומית. שאלתי היא אם פצעי ההרפס עדיין נמצאים או שהם החלימו? כי העקצוצים עלולים להיות מההרפס עצמו, מומלץ לפנות לרופא א.א.ג בהקדם האפשרי. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי