מידע על טיפות בלפמיד,ומשחת אריתומצין לדלקת עפעפים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/04/2010 | 12:22 | מאת: רון

לכבוד כאמל עמארנה שלום רב לפני מספר ימים התחלתי טיפול תרופתי בדלקת עפעפים קיבלתי טיפות אסטרואידים "בלפמיד",ומשחת אריתומצין לפני השינה לאחר מספר ימים,הרגשתי גירוי חזק בעינים,ובערב לפני השינה לאחר השימוש במשחה הגירוי התגבר,והיתה תחושת אי נוחות בעינים.וכעבור שעה נאלצתי לשטוף את המשחה. האם מנסיונך מדובר בתרופות עם תופעות לואי,בשימוש לדלקת עפעפים,האם הם יכולות לייצר רגישות מסויימת? אודה לעזרתך רון יום פורה ושקט

13/04/2010 | 14:39 | מאת: כמאל עמארנה

רון שלום, יש לפנות בדחיפות אל הרופא המטפל. מדבריך, זה נשמע שיש לך החמרה בדלקת בעיניים. תגובת גירוי, בגלל התרופות תופיע באופן מידי עם השימוש בתרופות ולא מספר ימים לאחר מכן. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי