שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/04/2010 | 19:06 | מאת: דנה

רופא הנשים נתן לי דאלאצין 2 % קרם וגינלי ל 6 ימים עקב דלקת או חיידק כנראה באיבר המין , קראתי את תופעות הלוואי בעלון ואני ממש ממש חרדה להשתמש במשחה , מה תופעות הלוואי העיקריות ומדוע משחה שכזו עלולה לגרום ללזיהום חיידקי, פטרייה וחיידק וגנילי שזו בעצם הבעיה..ממש מפחיד אותי להשתמש אך אני סובלת מאד..

13/04/2010 | 15:57 | מאת: כמאל עמארנה

דנה שלום לפי ה- MICROMEDEX תופעות הלוואי העיקריות של המשחה הן עור יבש, קילוף של העור ותחושת גירוד. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי