LATISSE

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/04/2010 | 14:45 | מאת: דנה

שלום, האם התרופה LATISSE להצמחת ועיבוי הריסים מצויה בארץ? האם דורשת מרשם רופא?

12/04/2010 | 15:09 | מאת: כמאל עמארנה

שלום דנה, Latisse = הינה תרופה שמכילה חומר פעיל בשם bimatoprost , המשמשת כתרופה לטיפול בגלאוקומה ולטיפול בבעיות עיניים , היא גם תרופה שגורמת ל- Hypotrichosis, Of the eyelashes, צמיחה שיער לא נורמלית . התכשיר הזה latisse אינו קיים בארץ בהסתמך על medic ספר שמכיל את התרופות המאושרות בארץ, אך בארץ קיים תכשיר דומה אשר מכיל אותו חומר פעיל ומשמש לאותן התוויות בשם LUMIGAN . שני התכשירים: latisse  Ophthalmic Solution: 0.03 % Lumigan  Ophthalmic Solution: 0.03 % ** התרופה חייבת במרשם רופא והמלצה של רופא עיניים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי