פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/04/2010 | 23:47 | מאת: מריאנה

אני בת 19 וחולה באנגיו אדמה. בסוף החודש אסע לאילת והנסיעה נופלת בדיוק על התאריך שבו מגיע המחזור החודשי. קראתי באינטרנט על פרימולוט נור להפסקת המחזור באופן חד פעמי,השאלה היא אם אין בעיה לקחת את הכדורים האלו למרות המחלה שלי,זה לא יגרום לבצקות?

12/04/2010 | 15:40 | מאת: כמאל עמארנה

מריאנה שלום, בהסתמך על המידע ב- MICROMEDEX , אין מניעה משימוש ב- פרימולוט-נור במצב של אנגיודמה . צריך לדעת שאין להשתמש בתרופה זו ללא התייעצות עם גינוקולוג וללא מרשם רופא . בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי