nerven drasees תרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/04/2010 | 23:52 | מאת: מרינה

שלום שמי מרינה. היום בעלי סיפר לי שבשעות הבוקר נתקף בכאב מגרנה שהקרין גם לעורף.(סובל בד"כ) לקח את התרופהnerven dragees שהציעה לו קולגה כאשר טענה שמדובר בתרופה שעשוייה מצמחים ולא מחומרים כימיים. הוא לקח 2 מהם ובעוד כ-5 דקות הכאב עבר כלא היה. הייתכן שתרופה שמרגיעה ממתחים יכולה לעזור במקרה של מגרנות?

08/04/2010 | 16:01 | מאת: כמאל עמארנה

מרינה שלום, לפי המידע באתר MICROMEDEX: התרופה NERVEN DRAGEES מיועדת להרגעה, טיפול בנדודי שינה ומצבי מתח. ישנה מיגרנה אשר נובעת ממתח ולחץ, וברגע שנרגעים אז הכאב עובר. בכדי לאבחן מיגרנה יש להמשיך בירור אצל נוירולוג. לפי מקורות לא קיים מידע שהתרופה מטפלת בכאבי ראש או מיגרנה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי