דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/03/2010 | 12:34 | מאת: נורית

קיימתי יחסי מין לא מלאים, כלומר לא היתה חדירה מלאה (אני בתולה עדיין) וזה לא נעשה עם קונדום כדי להקל על החדירה. אני מטופלת ברואקוטן 20 מ"ג ובפלקווניל. רציתי לשאול האם יש מניעה לקחת פוסטינור כדי להיות בטוחה יותר.האם זה ישפיע על התרופות האחרות שאני נוטלת... אבקש אם תוכלו לענות במהרה כדי שזה עוד יהיה יעיל ( נטילת הגלולה של היום של אחרי) ובכללי , אם לא היתה ממש חדירה האם יש סכנה של כניסה להריון? המון תודה וחג שמח

29/03/2010 | 14:07 | מאת: יודעת

לגבי השפעת הבתולין על האפשרות להרות קשה לדעת. לא בטוח שזה לגמרי מוציא מחשבון אפשרות להריון. פוסטינור אפשרי למרות הרקע.

29/03/2010 | 16:06 | מאת: נורית

רציתי לדעת מהיכן הידע בנוגע להשפעת הבין תרופתיות, האם את מהתחום, בעלת רקע רפואי כלשהו? בנוסף האם מישהו יודע האם ההשפעות של הפוסטינור הן חזקות, מה הסיכוי לקבל את כל התופעות לוואי הרשומות בעלון? האם קיימת איזו סכנה בלקיחת הכדור הזה, עקב כך שהוא כל כך עמוס בהורמונים, שוב תודה, וחג שמח

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי