שינוי זמן נטילת כדור אסטו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/03/2010 | 15:46 | מאת: חסוי

היי. לאחרונה שמתי לב כי אסטו 10 מג גורם לי לעייפות מוגברת. המליצו לי לעבור לנטילת הכדור פעם ביום בערב במקום בבוקר. איך עושים את המעבר הזה? לוקחים בוקר - ערב ואז פעם הבאה רק בערב של אחרי? תודה!

08/04/2010 | 15:12 | מאת: כמאל עמארנה

ההמלצה לגבי התרופה אסטו הינה ליטול אותה פעם ביום עם או בלי אוכל. לפי משך הפעילות של התרופה אין כל כך הבדל בין נטילת התרופה בבוקר או בערב .לתרופה יש כמה תופעות לוואי שעלולות להופיע בתחילת הטיפול ,כולל עייפות,תופעות אלו צפויות להעלם תוך שבוע-שבועיים מתחילת הטיפול. התשובה התבססה על המידע המופיע בעלון לרופא-אתר משרד הבריאות ומיקרומידקס. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי