רדוקטיל ורסיטל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/03/2010 | 18:28 | מאת: מיכל

שלום, כרגע אני נוטלת רסיטל 20 מ"ג פעם ביום מזה כחצי שנה עם הטבה משמעותית. רופא המשפחה שלי מסרב לתת לי רדוקטיל למרות הצורך שלי לרדת במשקל אלא מציין כיאין לקחת את התרופות הללו יחדיו. האם זה משהו אבסלוטי או יחסי?

20/03/2010 | 08:04 | מאת: סוליסטית

רדוקטיל אסור לכל מי שנוטל תרופה פסיכיאטרית כלשהי, ולו הקלה ביותר שבהן. גם כך הוא נחשב מסוכן ובחודשיים האחרונים הופסק שיווקו באירופה ובארה"ב בדיוק מהסיבה הזאת. נדמה לי שגם בארץ עומדים לאסור אותו.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי