האם השימוש בדוסטינקס יכול לגרום לדכאונות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/03/2010 | 22:14 | מאת: תום

האם השימוש בדוסטינקס (2 כדורים לשבוע) יכול לגרום לדיכאונות? האם השפעה זו תפוג עם הזמן? מה ניתן לעשות למי שרמת הפרולקטין שלה 1000 ויותר...

21/03/2010 | 15:44 | מאת: כמאל עמארנה

שלום תום, על פי המקורות שבידינו מופיע שמכל מאה אנשים שמשתמשים בדוסטינקה רק שלושה מהם נכנסים לדיכאון. אם אכן מאובחן על ידי רופא פסיכיאטר דכאון שקושר אותו למתן התרופה אז יש לשקול שינוי בטיפול. לגבי רמת הפרולקטין תתיעץ עם רופא אנדוקרינולוג. פורום זה נותן שירות בנושא תרופות בלבד. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי