מוקסיפן פורטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/03/2010 | 08:04 | מאת: גלית

בתי בת ה11 קיבלה מוסיפן פורטה 500 מג' 3 פעמים ביום!! ל10 ימים, בלי משטח גרון. יתכן שלא היה צורך באנטיביוטיקה ושאלתי היא האם מספיק לתת לה 5 ימים? היא בריאה לחלוטין וזה נראה לי מיותר . מה הנזק אם לא לוקחים 10 ימים ומתי מספיק לקחת רק 5 ימים? יש מקרים כאלו שנותנים לזמן קצר. תודה

17/03/2010 | 18:01 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, אכן הטבה במצב כתוצאה מטיפול אנטיביוטי הינה בימים הראשונים ולמרות ההטבה יש להשלים את הטיפול כמקובל (טיפול נכון הינו 7-10 ימים). בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי