אינסולין מסוג לנטוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/03/2010 | 01:52 | מאת: רוי

הייתי מבקש לדעת אם אינסולין לנטוס עדיף מאשר ההזרקה באינסולין הרגיל,כשנאמר לי שבלנטוס יש להזריק פעם ביום,לאומת האינסולין הרגיל והאם ההשפעה של הלנטוס טובה יותר

17/03/2010 | 17:59 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רוי, קיים בלבול בסוגי האינסולים הקיימים בשוק ולכן מטופלים הולכים לאבוד בענין זה. האינסולים של לאנטוס הינו אינסולין בזאלי וניתן כטיפול יחיד לחולי סכרת שעוד לא מקבלית את האינסולין הרגיל הוא נמצא ברמה נמוכה בגוף למרבית שעות היום, לעומת מטופלים החייבים באינסולין לפי הארוחות שלהם ולפעמים אותם מטופלים מקבלים את הלאנטוס כטיפול משלים (במקום הNPH או האינסולתרד). בברכה, כמאל

21/03/2010 | 17:54 | מאת: אבי

לא ממש הבנתי מהו האינסולין ה"רגיל" אבל זה נכון שאת הלנטוס באמת מזריקים פעם ביום והוא מאזן את רמות סוכר במשך יום שלם

21/03/2010 | 20:52 | מאת: רוי

הכוונה שלי לאינסולין "רגיל", הם של מזרקי האינסולין הקיימים בשוק התרופות- שאינן מסוג אינסולין לנטוס שהייתי נוהג להזריק בין פעמיים לשלוש פעמים ביום השאלה שלי בפורום הייתה האם ללנטוס יש השפעה טובה יותר על חולה הסכרת בהזרקה החד יומית, של הלנטוס והאם היא יותר יעילה מהזרקת אינסולין שלא מסוג לנטוס?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי