שילוב קטלני?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/03/2010 | 01:05 | מאת: נירו

הי, לאחרונה (חודש) התחלתי בטיפול נגד פיסורה בשילוב עם פגלקס.בהתחלהחל שיפור והכל נהיה נהדר. לפני כשבועיים התחלתי לחוש כאבי בטן שלא עוזבים אותי עד עכשיו, לעיתים מלווים בסחרחורות ובבחילות ולעיתים שם שילשולים (היה רק פעמיים)... אני נוטל ציפרלקס מזה זמן רב עם הפסקה אחת שהייתה לפני כשנה. כעת אני חווה תופעות די דומות של "גמילה" מציפרלקס- האם זה הגיוני? האם פגלקס "מבטלת" את ספיגת הציפרלקס? האם יכול להיות קשר להפסקת עישון בכלל? אני ממש מבולבל ולא מבין מדוע הכאבים לא מרפים- מה שבטוח קילקול קיבה זה לא! אודה על תגובתך, נירו.

15/03/2010 | 13:56 | מאת: רפי

שלום רב, 1.פגלקס לא מפריע ולא מתערב כלל בספיגת הציפרלקס במערכת העיכול. 2.כאבי בטן,בחילות וסחרחורות-בהחלט תופעות לואי הקשורות בתהליכי הגמילה של הגוף-בזמן הפסקת העישון. 3.מומלץ להשתמש במסטיקים "ניקוטין"-לעזור בתהליך הגמילה הרבה בריאות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי