שאלה די דחופה לגבי גלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/03/2010 | 13:25 | מאת: אאא

אני לוקחת גלולות פמינט כבר די הרבה זמן, כל יום בעשר בלילה. היום בצהרים הייתי בטוחה ששכחתי לקחת אתמול אז ישר לקחתי גלולה ואז שמתי לב שלא שכחתי לקחת, ככה יצא שלקחתי את הגלולה של היום ב1 בצהרים במקום ב9 בערב. מה אני עושה מכאן?האם אני מוגנת? תודה מראש!

16/03/2010 | 15:33 | מאת: כמאל עמארנה

אאא שלום, באופן עקרוני את מוגנת בתנאי שאת ממשיכה לקחת את שאר הגלולות בשעה 1 בצהריים ולא בשעה 10 עד לקבלת המחזור. אם את מעוניינת לקחת את הגלולות רק בשעה 10 את צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף לשבוע ימים. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי