אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/03/2010 | 19:41 | מאת: מיקה

שלום אני בת 28,יש לי כאבי גרון והיה לי חום. רופאת המשפחה אמרה שהשקדים מאוד נםוחים וייתכן ומדובר בדלקת(לא בדקה לעומק). קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג "פן-רפא וי-ק 500(PENICILLIN V) ונאמר לי לקחת 2 כדורים בבוקר ו-2 כדורים בערב, כאשר כל קפליה היא 500 mg! האם זה לא הרבה מידי? זה יוצא 1000 mg בבוקר ו-1000 בערב, כשבסה"כ כל יום אני אמורה לצרוך 2000 mg במשך 10 ימים!...נא דעתכם...תודה רבה, מיקה

15/03/2010 | 16:58 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, אכן זה המינון המומלץ לדלקת מסוג זה, ואין לך ממה לחשוש. בהצלחה בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי