בטאקורטן לתינוק בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/03/2010 | 11:17 | מאת: א

שלום, מאז שבני בן ה- 11 חודשים נולד הוא סובל מאדמומיות בפנים. בהתחלה זה היה כמעט בכל הפנים ובחודשים ובחצי שנה האחרונה רק באזור אחד קטן בפנים. מרחתי לו משחה שנקראת קנדולה וזה עזר אך לא העלים לגמרי. הרופאה אמרה למרוח לו קרם שנקרא בטאקורטן 5 ימים 3 פעמים כל יום.במהלך החמישה ימים אכן האדמומיות נעלמה אך לאחר יומיים היא שוב הופיעה. האם עליי למרוח לו שוב את הקרם הזה? זה לא מסוכן? הבנתי שיש בזה סטרואידים... תודה רבה!!!

11/03/2010 | 13:23 | מאת: אוריין לניאדו

א שלום, התכשיר אכן מכיל סטריאואידים , ואין להשתמש בו ללא הוראה מהרופא. עליך לשוב לרופא או לפנות לרופא עור בשאלה של המשך טיפול. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי