מיקרופירין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/03/2010 | 23:17 | מאת: יעל

אני לאחר שאיבת ביציות במסגרת טיפולי הפריה ובין כל התרופות אני צריכה לקחת "מיקרופירין" קראתי בעלון על הטיפול התרופתי ולא היה אזכור לטיפולי הפריה. האם הגיוני שקיבלתי כדורים אלה. ואם כן למה זה?

11/03/2010 | 13:27 | מאת: אוריין לניאדו

יעל שלום, נערכו מספר מחקרים שבדקו את יעילות נטילת האספירין - מיקרופירין בזמן טיפולי ההפריה. המחקרים הראו שנטילת אספירין בזמן טיפולי הפריה מגדילה את הסיכוי להצלחת הטיפול. צריך לקחת את הכדור אחרי האוכל. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי