כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/03/2010 | 10:07 | מאת: ענת

שלום רב, מזה כשבוע אני סובלת מכאב גב תחתון, ממש בעצם הזנב, דבר המקשה עליי להתכופף, לקום או לזוז מצד לצד בשכיבה. קיבלתי מהרופא כדורי מוסקול. לקחתי 3 ימים והכאב אכן פחת אז הפסקתי. ביום הרביעי לא נטלתי וביום החמישי התעוררתי מהשינה עם כאבי בטן נוראיים באיזור הקיבה. הכאבים נמשכו כ-3 שעות בסבל רב. האם ייתכן שהם נבעו עקב זה שהפסקתי עם המוסקול? האם אדקס 200 גם יכול לשפר את תחושת הכאב? תודה מראש.

09/03/2010 | 16:02 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, שאלתך בסכיום אינה מובנת: האם התכוונת שעדין יש לך כאבי בטן ואת רוצה לקחת אדקס לשם כך? או כאבי גב שישנם? בכל מקרה לאחר יותר מ36 שעות מהפסקת הטיפול קשה יהי לקשור את התופעה לתרופה שלקחת ובוודאי לא כתוצאה מהפסקת הטיפול ב מוסקול. האם לקחת בנוסף למוסקול כדורים אחרים? בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי