שאלתי ולא נעניתי האם אפשר לקבל תשובה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/03/2010 | 05:36 | מאת: נועה

אבקש לדעת האם פרותיאזין היא תרופה המומלצת ובטוחה לנדודי שינה וחוסר שינה כרוני, והאם ידוע על תופעות לוואי. תודה.

09/03/2010 | 15:49 | מאת: כמאל עמארנה

נועה שלום, התרופה פרוטיאזין לא רשומה כתרופה לטיפול בנדודי שינה. במשרד הבריאות תרופה זו רשומה כתכשיר אנטיהיסטמיני בעל פעילות מרגיעה למניעה והקלה של תגובות אלרגיות, להרגעה במצבי חרדה ואי שקט וכן משמש נגד הקאות ובחילות. יש אלטרנטיביות רבות לטיפול בנדודי שינה, מומלץ להתיעץ עם הרופא המטפל. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי